Francken

Bij deze: mijn excuses. Mijn pardon. Mijn verontschuldigingen.
Over te maken aan: de heer Francken Theo.
Reden: medeplichtigheid. Meehuilen met die criticasters van wolven. Ook ik vond het beleid van de staatssecretaris voor Asiel en Migratie op een bepaald moment onvoldoende. Ook ik formuleerde bedenkingen bij zijn optreden, weliswaar niet in het openbaar, maar achter gesloten deuren. Bij vrienden thuis. Ver weg van het maatschappelijke debat. Maar toch: de intentie telt. Ik sprak kwaad over de N-VA-politicus. Ik maakte flauwe grapjes. Ik retweette subtiele kritiek, als: ‘Bart De Wever zegt dat het vluchtelingendebat te emotioneel gevoerd wordt, waarop Francken vervolgens hyperemotioneel reageert.’
Had ik niet moeten doen, achteraf gezien. Was gemeen van me.
Vandaar dus: sorry, Theo, sorry, sorry. Echt. Mea culpa, mea culpa, mea maxima
culpa. Als ik kon, ik kroop op mijn blote knieën van scha en schande.
Als ik kon, ik sleurde elke vluchteling aan het Noord hoogstpersoonlijk dat WTC-gebouw binnen, om het goed te maken.
En nu? Spons erover? Vergeven en vergeten? Weer goede vriendjes?
Ik hoop het echt. Want ik zie u niet graag kwaad, dat maakt me bang en ongelukkig. Om het helemaal goed te maken, ga ik ­morgen zelfs langs bij de vluchtelingen met een kaartje om te ondertekenen. En de boodschap binnenin? ‘Francken, via deze weg willen we u bedanken.
P.S. Onze excuses voor de overlast.’
Tevreden nu?
 

30 thoughts on “Francken”

 1. I just want to mention I’m newbie to weblog and definitely liked this blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You certainly have good article content. Many thanks for sharing with us your blog site.

 2. I simply want to mention I am just new to weblog and seriously liked your page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have wonderful stories. Appreciate it for revealing your web site.

 3. I simply want to mention I am all new to blogs and seriously savored your web-site. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You absolutely have remarkable well written articles. Thank you for revealing your web site.

 4. I simply want to mention I’m new to blogging and truly enjoyed your page. Very likely I’m want to bookmark your site . You surely come with tremendous articles and reviews. Thanks a bunch for sharing your blog site.

 5. I simply want to say I am all new to weblog and certainly loved you’re web blog. More than likely I’m planning to bookmark your site . You definitely come with incredible well written articles. Thanks a bunch for revealing your web-site.

 6. I simply want to tell you that I am just new to blogs and honestly liked your web-site. Likely I’m going to bookmark your website . You actually come with fabulous articles and reviews. Cheers for sharing your blog site.

 7. I simply want to mention I’m newbie to weblog and seriously savored your website. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You amazingly come with really good articles. Thanks for revealing your website.

 8. I just want to tell you that I am all new to blogging and honestly liked this web page. More than likely I’m want to bookmark your site . You amazingly come with remarkable article content. Regards for sharing your blog site.

 9. I simply want to say I am just all new to blogging and site-building and certainly loved your web blog. Most likely I’m want to bookmark your website . You amazingly come with fabulous stories. With thanks for sharing your web site.

 10. I simply want to say I am beginner to blogs and absolutely loved you’re web-site. Probably I’m likely to bookmark your site . You definitely come with superb article content. Appreciate it for sharing with us your website.

 11. I just want to tell you that I’m newbie to blogs and seriously liked this web blog. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely have incredible article content. Many thanks for sharing with us your website.

 12. Bruce Mercurio is what does written on his starting certificate but rather he rarely really treasured that subject. Playing lacross must be what Partner do a week. Curing people is things he truly does for the particular living just his boldness never is derived. My her conversation and 1 live all through Louisiana.

 13. With responsive web design for your website, you will be able to represent a distinct image of your brand from the rest of the crowd. Our team has required expertise and experience of handling simple to the most complicated web design projects.

 14. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 15. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 16. Let everyone inroduce myself, my title is Joni Goulart. After being out of her job in a great many he was a credit authoriser but the wife plans high on changing they. To cook might be a advantage that We’re totally passionate to. He currently lives by using Maine excellent parents attain nearby.

 17. Hi there, You have done a fantastic job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be benefited from this site.

 18. We dont just take a back seat we help you all the way through the process of either getting your internet business off the ground or helping you expand an existing one and we do so at an affordable price.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *